De verwarde man

Een aanklacht tegen de copy & paste cultuur

Psychiater Balkenende ondergedoken na bedreigingen

De psychiater van Balkenende is ondergedoken na het ontvangen van enkele serieuze bedreigingen. Aanleiding voor de dreigementen is waarschijnlijk het interview dat hij eerder deze week gaf over de psychische gesteldheid van de demissionaire minister-president.

Dat heeft een bevriende collega van de psychiater bevestigd. Wie verantwoordelijk is voor de dreigementen is niet bekend. Ze werden anoniem verstuurd per e-mail.

Volgens de collega heeft de psychiater geen spijt van het interview. “Dit is iets waar hij al heel lang mee in zijn maag zat. Hij vond dat hij het moest vertellen, ondanks zijn beroepsgeheim. Een verplichting ten opzichte van de samenleving, zeg maar. Hij wist dat hij er problemen mee zou kunnen krijgen, maar dat nam hij voor lief.”

In het interview sprak de psychiater openlijk over de psychische problemen van demissionair minister-president Balkenende. Hij gaf daarbij aan dat het niet verstandig is iemand met dergelijke problemen te kiezen als minister-president.

Advertenties

1 reactie

  lillybetk wrote @

Vroeger was Balkenende de garnalenpeller van Zierikzee, en Rita Verdonk de gevangenishoer van Scheveningen.
Guusje ter Horst zoog als assistente pikken in een tandartspraktijk in Nijmegen, en Ernst Hirsch Ballin maakte kopieën van rapporten van medeleerlingen uit de archieven van de lagere school.
Pieter van Geel verklikte bodemprijzen van Westfriese runderen aan Brabantse concurrenten en Ab Klink genoot van de pijpbeurten die hij wekelijks van een docent kreeg, onderwijl gekleed in een Beierse Lederhosen.Zo ziet u maar weer: vroeger was alles anders.
Limmerik uit dezelfde bron als de verwarde man!!!


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: