De verwarde man

Een aanklacht tegen de copy & paste cultuur

Partij van de Verwarde Man grootste in Sluisbeek

De Partij van de Verwarde Man is de grootste partij geworden bij de gemeenteraadsverkiezingen in Sluisbeek. Met 82 procent van de stemmen heeft de nieuwe partij recht op 2 zetels in de gemeenteraad van de Limburgse gemeente.

Het plafond van café De Blaffende Glimworm in Sluisbeek bleek te laag toen de uitslag binnenkwam. Een aantal verwarde mannen moest met nekletsel worden afgevoerd. De rest liet zich echter niet uit het veld slaan. “Dit is een zeer belangrijke stap in de emancipatie van de verwarde man”, reageerde de lijsttrekker van de PvdVM. “Tot voor kort werden we altijd met vreemde ogen bekeken. Maar vanaf nu kunnen ze niet meer om ons heen. De verwarde man is vanavond op de kaart gezet.”

Landelijke ambities
Door het grote succes in Sluisbeek durft de PvdVM ook aan een landelijke uitrol te denken. De lijsttrekker: “Sluisbeek is de enige gemeente waar we hebben meegedaan. Als we die 82 procent doortrekken naar de Tweede Kamer, dan kom je op 123 zetels. Dan zouden we dus in een klap, vanuit het niets, het roer overnemen in het land. Daar kan geen coalitie tegenop.”

Een greep uit het partijprogramma van de PvdVM
* Als het regent moet ‘overdekt verkeer’ voorrang verlenen aan ‘onoverdekt verkeer’
* Als het regent mag ‘onoverdekt verkeer’ rode stoplichten negeren. ‘Overdekt verkeer’ moet daar rekening mee houden
* Er moet een Dag van de Verwarde Man worden ingesteld, waarop verwarde mannen door hun omgeving in het zonnetje worden gezet
* Er moet een afgesloten treincircuit komen waar verwarde mannen heen en weer kunnen rijden met afgedankte intercity’s
* Naaktloperij moet overal worden toegestaan

  Advertenties

  2 reacties

    B.Mudde wrote @

  Ik ben echt boos op U.
  Tot nu toe wasalles mij duidelijk, maar nu ben ik het spoor helemaal bijster. U verzamelt een stortvloed van berichten over verwarde mannen, maar geeft geen uitleg over de zin en het doel van uw site. Er is geen ‘home’ om op te klikken, en de tweeds leveren steeds hetzelfde bericht op, nl. dat u de nieuwe Desiderius Erasmas bent. Dan praat u over verwarde mannen, zonder zelfs maar een woonplaats te noemen, zodat ik niet kan weten of het misschien over mij gaat.
  Ik ga een klacht tegen u indienen, want u heeft van mij een verwarde man gemaakt.
  U hoort nog van mij!

    deverwardeman wrote @

  Welkom bij de club Bart! Een zeer exclusieve club welteverstaan. Je kunt er namelijk niet voor kiezen om verward te zijn. Het is een gave. Mijn oprechte felicitaties. Heb je toevallig politieke ambities? We zoeken nog een lijsttrekker voor de landelijke verkiezingen…


  Sorry, the comment form is closed at this time.

  %d bloggers liken dit: