De verwarde man

Een aanklacht tegen de copy & paste cultuur

Ernstig verwarde man aangehouden

Een 32-jarige zeer verwarde man uit Alblasserdam is in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 03.30 uur aangehouden nadat hij voor zichzelf en zijn omgeving een groot gevaar vormde.

Toen de politie ter plaatse kwam gooide de man een glas vanaf zijn woning op de eerste verdieping van een flatgebouw naar beneden. Daarna sprong hij vanaf het balkon met een zwaard naar beneden en zette het op een lopen richting de achterkant aan de Gruttostraat.

De agenten zetten een achtervolging in via de Patrijsstraat waarna de man werd aangetroffen op de hoek Gietgors met de Fazantstraat. Bij het aanspreken van de man richtte hij zijn zwaard op de agenten waarbij hij enige tijd diverse gevaarlijke bedreigingen uitte.

De agenten waarschuwden de man diverse keren met getrokken wapen dat er geschoten zou worden als hij het zwaard niet zou laten vallen. De man kon uiteindelijk in een hoek worden gedreven waarbij de agenten pepperspray gebruikten om hem in bedwang te krijgen.

Hij verloor zijn evenwicht en liet het zwaard vallen waarop de man werd aangehouden en geboeid. Op het politiebureau is hij onderzocht en bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn en medicijnen te gebruiken.

Bron: hetkontakt.nl

Advertenties

2 reacties

  Henk wrote @

Zonder iets te zeggen
Maar met een groot gevoel
Trek ik de deur dicht achter mijn gedachten
Zonder iets te hopen
Laat ik de boel de boel
Laat voortaan alles op me wachten
De klok verslikt zich in mijn ritme
Het ritme van mijn hart is wild en uit de maat
Wat een leven, wat een leven!
En wat ermee te doen?

  Eric Reed Boucher wrote @

Henk, ik hou van je verhalen
Ik hou van je pistool
Schieten op vrachtwagenbanden
Klinkt als ladingen en ladingen van plezier


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: